Excite

Patricia Paay op het witte doek!

Patricia Paay heeft het de laatste weken niet makkelijk gehad: haar man Adam Curry verliet haar na 20 jaar voor de veel jongere Micky Hoogendijk en alsof dat nog niet genoeg is, vertellen de twee nieuwe tortelduifjes in bijna ieder tijdschrift hoe gelukkig ze wel niet zijn. Gelukkig heeft Patricia genoeg om haar gedachten een beetje te verzetten: zij mag namelijk een bescheiden rolletje spelen in een nieuwe film!

Ze is uitgekozen voor de rol van lerares in de film Sinterklaas en de verdwenen pakjesboot, een vervolg op de succesvolle kinderfilm Sinterklaas en het geheim van het grote boek. Deze film werd vorig jaar rond Sinterklaas uitgebracht en bleek een ware publiekstrekker te zijn – reden genoeg voor een vervolg!

Voor Patricia – onder andere bekend als zangeres en TV-persoonlijkheid – is het haar eerste filmrol. Hoewel haar rol redelijk bescheiden is, is ze zeker in goed gezelschap: in de film spelen ook onder andere Holland’s Got Talent-collega’s Henkjan Smits en Gerard Joling, Jacques d’Ancona en Hetty Heyting mee. Daarnaast zullen waarschijnlijk ook rollen zijn weggelegd voor Aad van Toor, Tony Neef en Inge Ipenburg. Volgens de Telegraaf is Patricia op dit moment nog over de details in onderhandeling met filmdistributeur RCV Entertainment, maar is haar deelname aan de film in ieder geval zeker.

De opnames voor de film beginnen aankomende zomer en zullen plaatsvinden in België, Nederland en natuurlijk het zonnige Spanje. Naar verwachting kunnen we Patricia vanaf 9 oktober in de bioscoop bewonderen.

Afbeelding: Starlounge.com

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020