Excite

Patrick Swayze sprak in zijn laatste dagen een autobiografie in

De dood van Patrick Swayze zorgt er voor dat de lijst met celebrities die in 2009 zijn overleden inmiddels luguber lang begint te worden. De ster uit Dirty Dancing laat echter wel een schitterende, emotionele erfenis achter. Vlak voor zijn dood schreef Swayze zijn autobiografie, The Time of my Life. Deze sprak hij zelf in voor een luisterboek. Naar het schijnt is dat een zeer emotioneel gebeuren, luisteren naar de stem van Swayze terwijl hij over zijn leven praat, vlak voor zijn dood.

De audio-CD van Patrick Swayze komt uit op 29 september 2009, op hetzelfde moment dat de papieren versie in de schappen ligt. Verwacht wordt dat de verkoopcijfers van zowel de autobiografie als het audioboek hoog zullen liggen. De belangrijkste film van Patrick Swayze, Dirty Dancing, kwam ook weer volop in de belangstelling na het overlijden van de ster.

Lisa Niemi, de vrouw van Swayze, is voorlopig nog niet over de dood van haar man heen. Niemi en Swayze zijn 33 jaar samen geweest, dus kenden elkaar door en door. De liefde van Niemi voor haar acteur was dan ook waanzinnig groot, wat haar momenteel ontroostbaar maakt. Lisa Niemi heeft de as van Patrick Swayze uitgestrooid over hun landgoed Rancho de Días Alegres in New Mexico.

Afbeelding: Perezhilton.com

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020