Excite

Paul de Inktvis voorspelt dat Spanje wint

Het wereldkampioenschap voetbal nadert de climax. En Nederland doet nog steeds mee! Maar Duitsland niet meer, na morgen. Tenminste, als Paul de Inktvis gelijk krijgt. Die voorspelde namelijk dat Spanje morgen zou winnen van Duitsland.

De inktvis in het Sea Life Aquarium voorspelde tot nu toe bijna alle wedstrijden correct. Dat versterkt uiteraard zijn legende. Paul de Inktvis kiest voor elke wedstrijd uit twee doorzichtige dozen een mossel. Op de dozen staan de vlaggen van de spelende landen.

Voor de wedstrijd Duitsland tegen Spanje leek de van geboorte Britse octopus naar Duitsland te zwemmen. Op het laatste moment koos hij toch voor Spanje. De inktvis heeft veel profetische waarde, aangezien hij dit WK nog geen uitslag fout voorspelde.

De enige keer dat Paul er naast zat, was tijdens de finale van het EK in 2008. Die wedstrijd ging toevallig ook tussen Duitsland en Spanje. Paul koos toen Duitsland als winnaar, maar Spanje won met 1-0. Het zou dus kunnen dat hij bij deze wedstrijd altijd in de war raakt. We zullen het snel weten!

Afbeelding: Paul de Inktvis

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2019