Excite

Paul McCartney en zijn vrouw ontsnapt aan de dood

Paul McCartney en zijn vrouw Nancy Shevell zijn op 3 mei van dit jaar ternauwernood ontkomen aan een crash met de helikopter. De piloot van hun vliegtuig werd verrast door slecht weer en maakte een duikvlucht richting Paul McCartneys landgoed in East Sussex. De piloot kon gelukkig nog net op tijd optrekken voordat de helikopter, een Sikorsky S-76C een ernstige crash zou maken. Uiteindelijk kwamen de ex-Beatle en zijn entourage veilig terug op de grond op een nabijgelegen vliegveld.

Onderzoekscommissie

Volgens bronnen in de Britse krant Daily Mail waren Paul McCartney en Nancy Shevell zich niet bewust van het gevaar toen ze eerder dit jaar in de helikopter vlogen. Een speciale onderzoekscommissie voor vliegongevallen behandelt het incident. De crash wordt omschreven als “een ernstig incident, onder omstandigheden die aangeven dat er bijna een ongeval gebeurde.” In het rapport wordt ook de toestand van de piloot omschreven: “Tijdens het manoeuvreren raakte de piloot gedesoriënteerd en de helikopter daalde richting boomtoppen naast de landingssite.” De boomtoppen werden op slechts een halve meter gemist.

Yoko Ono

Vorige maand was de 70-jarige ex-Beatle in het nieuws toen hij het opnam voor zangeres en kunstenares Yoko Ono. De vriendin van wijlen John Lennon werd beschuldigd van het opbreken van de legendarische popband, maar volgens McCartney is dat onzin. De beste nummers waaronder Imagine zouden waarschijnlijk niet gemaakt zijn zonder Yoko, aldus McCartney.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020