Excite

Paul McCartney opgenomen in ziekenhuis

Paul McCartney is donderdag opgenomen in een ziekenhuis. De oud-Beatle lijdt geveld te zijn door een infectie, zo meldt de Japanse krant Sankei Sports. De infectie en de opname in het ziekenhuis zijn beide niet bevestigd door het managment van de 71-jarige McCartney.

Paul McCartney zou de infectie al een tijdje met zich meedragen, maar kans om te herstellen heeft de oud-Beatle zichzelf niet gegeven. Het zou steeds slechter met hem gaan, waardoor de doktoren geen andere mogelijkheid meer zagen dan hem op te nemen. Volgens verschillende Japanse media hebben de eerste fans zich inmiddels voor de deur van een kliniek verschanst, waar Paul McCartney vermoedelijk verblijft.

Japan en Korea

Vanwege zijn gezondheid moest Paul McCartney al verschillende optredens van zijn Out There-tournee in Japan en Korea afzeggen. Het zou de eerste keer zijn dat de oud-Beatle in Zuid-Korea een concert zou verzorgen. “Ik keek er heel erg naar uit om voor het eerst in Zuid-Korea op te treden, het spijt mij dat ik mijn fans moet teleurstellen. Ik hoop dat ik het snel over kan doen,” liet de artiest na het cancelen van het concert in Seoul weten.

Toen daarna de optredens in Japan ook te veel waren voor Paul McCartney schreef hij in een verklaring op zijn website: “Ik werd vrijdag geveld door een virus en na een bezoek van de dokters kreeg ik te horen dat ik beter niet kan optreden. Het spijt me erg voor al mijn fans, omdat ik erg uitkeek naar het concert.” Na Azië zal de oud-Beatle ook nog de Verenigde Staten aandoen.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021