Excite

Penelope Cruz bevallen van een zoontje

De Spaanse krant El Pais bericht als eerste over de geboorte van het zoontje van Penelope Cruz (36) en haar man Javier Bardem (41).Het jongetje is dinsdag geboren in het Cedar-Sinai Medical Center, een bekend ziekenhuis in Hollywood. Op dezelfde dag werd bekend dat de kersverse papa Javier Bardem genomineerd is voor een Oscar voor zijn rol in Biutiful.

In juli afgelopen jaar trouwden Cruz en Bardem, nadat ze in 2007 een relatie kregen. Het stel gaf elkaar het ja-woord in een kleine, intieme ceremonie in het huis van een vriend op de Bahama’s. In september kwamen de eerste geruchten dat Cruz misschien zwanger was, omdat ze onder andere op de set van de nieuwe Pirates of the Caribbean gespot werd in een wijdvallende top. Een woordvoerder liet toen weten dat Cruz inderdaad vierenhalve maand zwanger was.

Penelope Cruz en Javier Bardem houden hun relatie zoveel mogelijk uit de media, dat is ook de reden dat de naam van hun zoontje nog niet bekend is gemaakt. Het stel kent elkaar al sinds 1992, van de opnames voor de film Jamon Jamon. Cruz was toen nog maar 18. Op de set van de film Vicky Cristina Barcelona ontmoetten ze elkaar in 2007 opnieuw en toen sloeg de vonk over. Bardem won op het filmfestival van Cannes een Palme d’Or voor beste acteur, voor zijn rol in Biutiful, waarvoor hij nu ook genomineerd is voor een Oscar. In Cannes droeg hij de prijs op aan zijn vrouw Penelope.

Afbeelding: Wikimedia Commons, Sgt. Michael Connors

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020