Excite

Penelope Cruz en Javier Bardem gaan trouwen!

Acteurskoppel Penelope Cruz en Javier Bardem hebben trouwplannen! De twee hebben zich verloofd en zouden aan verschillende vrienden hebben laten weten dat ze zo snel mogelijk in het huwelijksbootje willen stappen.

Vorige maand werden de twee gespot bij een verloskliniek in Madrid, waarop direct gespeculeerd werd dat Penelope in verwachting was. Een huwelijk zou prima aansluiten op dat nieuws. Toch is dat volgens de bron die het nieuws over de verloving naar buiten brengt niet waar; de twee waren inderdaad bij de verloskliniek, maar ze verwachten geen baby.

Het voorgenomen huwelijk is opvallend, omdat Penelope twee maanden geleden nog liet weten dat ze niet zo zeker was van het huwelijk als instituut. Ze vertelde toen dat ze wel in liefde en familie geloofde, maar niet speciaal in een bruiloft. Kinderen staan wel hoog op het verlanglijstje van de mooie actrice; ze liet weten dat dat het beste project van haar leven moet worden.

Met dit goede nieuws sluit Penelope Cruz een erg goed jaar af; eerder dit jaar won ze onder andere de BAFTA Award en de Academy Award voor de beste vrouwelijke bijrol, voor haar acteerprestaties in Vicky Christina Barcelona. Eerder had ze relaties met onder andere Matthew McConaughey en Tom Cruise. Javier Bardem won in totaal meer dan zestig acteerprijzen, waaronder een Oscar voor zijn bijrol in No Country for Old Men in 2008. De twee zijn samen sinds begin vorig jaar. Hun relatie werd destijds naar buiten gebracht door vriend Woody Harrelson.

Afbeelding: Flickr account Cyr0z

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020