Excite

'Penis Steven Tyler is gigantisch'

Aerosmith-zanger Steven Tyler mag dan een iel mannetje zijn, hij heeft wel een enorme penis. Dat beweert althans Guns ’N Roses-drummer Steven Adler. Volgens Adler zijn er vijf handen nodig om een gevaarte vast te houden.

De drummer deed een boekje open tegenover roddelwebsite TMZ. Volgens Adler heeft de zanger wel meer grote dingen dan alleen zijn kolossale lippen. Hij was danig onder de indruk van het formaat van Tyler’s gereedschap. "Ik heb zijn geval ooit mogen aanschouwen met maar liefst vijf meisjeshanden eromheen. Ik durfde mezelf daarna niet meer uit te kleden, ik was behoorlijk onder de indruk."

Het seksleven van de 63-jarige rocker is een dankbaar onderwerp. Tyler beweerde in een interview met het vrouwenblad Elle bijvoorbeeld door een tweeling te zijn ontmaagd. Op zich al een prestatie om trots op te zijn, maar Tyler deed er nog een schepje bovenop: hij zou slechts zeven jaar oud zijn geweest!

En daar schopt het opscheppen van Tyler niet mee. De zanger van onder meer Love in an Elevator gaat er ook nog eens prat op dat hij nog nooit is afgewezen door een vrouw. "Ik ben heel sensueel en ritme-georiënteerd. Daarnaast houd ik van poëzie. Dat voelen vrouwen aan." In één moeite door zette hij de leadzanger van de band Kiss ook nog eens op zijn plaats. "Je moet het succes met vrouwen nooit voor lief nemen. Behalve als je arrogant bent zoals Gene Simmons."

Afbeelding: Youtube

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021