Excite

Perez Hilton brengt kinderboek uit

Het lijkt erop dat de ‘Queen of all media’ zijn horizon wat verder gaat verbreden. Perez Hilton, vooral bekend van het gelijknamige blog waarop alles over de sterren wordt bijgehouden, gaat namelijk een kinderboek uitbrengen. De titel van het boek is al bekend: 'The Boy With Pink Hair'.

Het boek zal in september 2011 uitgebracht moeten worden en bevat illustraties van Jen Hill. Het is een plaatjesboek dat het verhaal vertelt van een jongen met geweldig haar. Het boek viert individualiteit en acceptatie. Hoewel het niet specifiek gezegd wordt, lijkt de inspiratie voor het boek voor de hand te liggen: Hilton is de laatste tijd erg veel bezig met jongeren die zichzelf van het leven beroven, omdat ze homoseksueel zijn. Ze worden daar mee gepest of zitten zo met zichzelf in de knoop, dat ze geen andere uitweg zien. Dit boek lijkt de perfecte manier om kinderen al jong mee te geven dat het niet erg is om anders te zijn, maar dat dat juist heel mooi is.

Perez heeft al vaker boeken geschreven, maar tot nu toe was dat altijd alleen voor volwassenen. Hij schreef Perez Hilton’s True Bloggywood Stories en Red Carpet Suicide: A Survival Guide on Keeping Up With The Hiltons. Het eerste boek scoorde nog redelijk, maar het tweede boek belandde bijna direct na uitgave in de uitverkoopbak.

Afbeelding: Flickr account thomasrdotorg

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2018