Excite

Perez Hilton gewond geraakt!

Het beroep van celebrityblogger is hartstikke leuk, maar kan ook erg gevaarlijk zijn, zo merkte Perez Hilton vandaag. Tijdens een aanvaring met Will.I.Am van de Black Eyed Peas raakte Hollywood’s grootste roddeltante gewond!

Hilton presenteerde de 2009 MuchMusic Video Awards waarbij onder andere Lady GaGa, Kelly Clarkson, Jonas Brothers en de Black Eyed Peas optraden. Na zijn presentatie liep hij de rapper Will.I.Am tegen het lijf en om een nog onduidelijke reden raakten Perez, Will.I.Am en zijn bodyguards slaags. Via zijn Twitterpagina meldde Hilton dat hij gewond was en riep hij zijn volgers op om de politie te waarschuwen. Een uur na die oproep arriveerde de politie. De zaak wordt nu tot op de bodem uitgezocht.

Ook Will.I.Am heeft inmiddels via zijn Twitterpagina laten weten dat er iets is voorgevallen. Hij geeft echter aan dat de blogger hem niet respecteerde, maar dat er geen sprake is geweest van een aanval. Om zijn versie van het verhaal te ondersteunen heeft hij twee video’s gepost. Hij is dan ook van mening dat Hilton liegt. De politie kan in ieder geval beide kanten van het verhaal bekijken, want ook Hilton heeft beeldmateriaal aangeleverd.

Mocht je ook een liefhebber zijn van het celebrity-blog van Perez Hilton, dan hoef je niet bang te zijn dat je nu een paar dagen nieuws moet missen; Hilton heeft via Twitter laten weten dat dit incident zijn werk in ieder geval niet zal beïnvloeden!

Afbeelding: Flickr

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020