Excite

Pers geeft Dana International geen kans

Volgens de Nederlandse pers maakt Dana International geen schijn van kans tijdens het Eurovisie Songfestival. Al tijdens de eerste repetitie bleek haar inzending erg zwak te zijn, terwijl haar ego wat te groot leek te zijn voor het podium.

Dana International verscheen op de repetitie met een enorme zonnebril en leek vooral wat over het podium te wandelen. Van een echte choreografie was geen sprake. Bovendien is haar stem nog niet zo indrukwekkend en moet ze het vooral hebben van ongeveer vijftig backing vocals. Dana treedt op met een zelfgeschreven nummer, Ding Dong. Volgens de pers is dit een middelmatig lied en is het best vrolijk, maar zeker niet spectaculair. Ook zou het niet te vergelijken zijn met het nummer Viva La Diva dat haar dertien jaar geleden een eerste plek op het podium opleverde.

De aanwezige pers noemt het zelfs een schade als Dana ervoor zou zorgen dat Israël zich voor de finale zou kwalificeren. Als dat gebeurt, dan komt dat waarschijnlijk alleen door haar prestaties in het verleden en zeker niet door wat ze nu neerzet. Dana had hier zelf niet echt iets over te zeggen, want ze besloot de persconferentie na de repetitie af te lassen. Volgens haar delegatie zou de diva het niet nodig vinden om extra PR te genereren; dat zou geen extra resultaat opleveren.

Afbeelding: Youtube

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021