Excite

PETA pakt weer uit

Het ene moment hoor je niets van PETA, de relatief radicale dierenrechtenorganisatie in de Verenigde Staten, en het andere moment ondernemen ze volop actie tegen diverse celebs. Dat laatste is nu het geval: PETA pakt weer flink uit en heeft het nu vooral gemunt op Tiger Woods en Jessica Simpson.

Tiger Woods werd door de organisatie gebruikt om hun boodschap weer te geven. Zij maakten een billboard met daarop een foto van de golfer, die recentelijk in opspraak kwam vanwege zijn veelvuldige vreemdgaan, en de tekst: ‘Too much sex can be a bad thing.. for little tigers too.’ Daarna volgde het advies om katten en honden te castreren of steriliseren.

De advocaten van de geplaagde golfer zijn ‘not amused’ en hebben inmiddels contact opgenomen om het plaatsen van de borden tegen te gaan. De organisatie heeft daar gehoor aan gegeven en het plaatsen uitgesteld. De afbeelding is via internet echter al de hele wereld over gegaan.

Ook Jessica Simpson heeft de PETA op haar dak gekregen, maar dan om een heel andere reden: de blonde zangeres/actrice had onlangs via Twitter laten weten dat ze misschien wel een klein varkentje aan zou schaffen. Vorig jaar werd haar hondje Daisy voor haar ogen meegesleurd door een coyote en het gemis was toch wel erg groot. In navolging op Paris Hilton leek ook Jessica voor de charmes van het minivarkentje te zijn gevallen. De dierenrechtenorganisatie haalde echter hard uit naar Jessica en meende dat een varkentje toch écht geen accessoire was.

Afbeelding: PETA

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020