Excite

Pete Doherty had relatie met Amy Winehouse

Pete Doherty doet in de Daily Mail een boekje open over zijn beroemde ex-vriendinnen wijlen Amy Windehouse en topmodel Kate Moss. Hoewel het nooit officieel bekend was, vertelt Doherty in de krant dat hij een relatie heeft gehad met Amy Winehouse. “Ik vind het moeilijk toe te geven, maar ja, Amy en ik waren geliefden.”

Onduidelijk

Het is niet duidelijk wanneer Amy Winehouse en Pete Doherty een stel vormden. Beide muzikanten hadden verschillende relaties voordat Winehouse overleed. “Ik hield van haar en eigenlijk doe ik dat nog steeds,” verteld Doherty. Amy Winehouse overleed onverwacht in juli 2011. De zangeres was toen 27 jaar.

Gemeen

Pete Doherty vertelt verder dat hij en Amy niet goed uit elkaar zijn gegaan. Tegen het einde werd ze, zoals alleen geliefden dat kunnen, gemeen en zelfs wreed tegen me. Ze was ongeduldig, en geloof me, ze had een behoorlijke rechtse.”

Kate Moss

Pete Doherty wilde tegen de Daily Mail ook iets kwijt over zijn andere ex, Kate Moss. ´"Ze belde me laatst. Het was ons eerste contact sinds we uit elkaar zijn, en dat ging destijds niet bepaald gezellig. Maar ze was heel vriendelijk en vroeg waarom ik recent geen liedjes heb geschreven en of ik nog steeds drugs gebruik. Ze zei dat zij clean is en gelukkig getrouwd.” Doherty is blij om met zijn ex gesproken te hebben. “Er zijn nu wat dingen afgesloten en dat is fijn.”

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021