Excite

Pete Doherty kreeg geest Amy Winehouse op bezoek

Pete Doherty lijkt ze allemaal niet meer op een rijtje te hebben. Natuurlijk heeft de zanger heel wat te verwerken gekregen na de dood van zijn ex-vriendin Amy Winehouse. En dat is hem mentaal blijkbaar niet in de koude kleren gaan zitten. Hij beweert namelijk achtervolgd te worden door de geest van Amy Winehouse.

Woning uitgevlucht

Doherty is zijn eigen woning al uit gevlucht en logeert bij vrienden, weet destenstor.nl. 's Avonds laat verscheen de weerspiegeling van Amy namelijk in het raam van de zanger. Nou staat Pete Doherty erom bekend niet altijd van de drugs af te kunnen blijven, maar de Babyshambles-zanger zelf bezweert de geestesverschijning niet in benevelde toestand te hebben waargenomen.

Hoewel vroeger fel anti-drugs experimenteerde Doherty in de periode dat hij in de band The Libertines zat wel eens opium en stapte later zelfs over op heroïne. Daarna gaf hij toe ook aan crack verslaafd te zijn geweest. Na een paar bezoekjes aan ontwenningsklinieken lukte het Doherty tijdens zijn relatie met Kate Moss daadwerkelijk van de drugs af te komen. Toch werd hij daarna weer een aantal keer gearresteerd voor drugsbezit.

Alcoholvergiftiging

Maar inmiddels beweert hij dus clean te zijn, en de geest van zijn overleden vriendin Amy Winehouse te zien. Winehouse overleed op 23 juli 2011 aan een alcoholvergiftiging. En blijkbaar heeft ze nog iets te zoeken in het rijk der levenden. Hoe lang Pete Doherty van plan is zijn eigen huis te mijden uit angst voor de geest van de overleden zangeres is niet bekend.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021