Excite

Pete Wentz vraagt om gedeelde voogdij

Pete Wentz heeft bij de rechtbank papieren ingediend waaruit blijkt dat hij gedeelde voogdij wil over Bronx, het zoontje dat hij heeft met ex-vrouw Ashlee Simpson. Simpson had eerder de volledige voogdij over het jongetje aangevraagd.

Vorige maand zorgde Ashlee Simpson voor een kleine shock in showbizzland toen zij de scheiding van haar 31-jarige man aanvroeg. Eerder leek het erop dat ze het perfecte gezinnetje vormden. Bovendien werden de twee nog regelmatig samen gespot. Ook na het indienen van de scheidingspapieren werden Ashlee en Pete nog samen gezien, maar aan de vriendschappelijkheid van die periode lijkt nu een einde te komen.

Uit de papieren van Pete blijkt niet alleen dat hij gedeelde voogdij wil, maar ook dat hij wil dat beide partijen opdraaien voor hun eigen kosten. Ashlee had een verzoek ingediend waarbij Pete ook haar kosten voor zijn rekening zou moeten nemen.

Ashlee zou het huwelijk al snel niet meer hebben zien zitten; de twee trouwden in 2008, toen Ashlee al drie maanden zwanger was van zoontje Bronx. Ze voelde zich gevangen in die situatie en realiseerde zich dat ze daar op haar 26e gewoon nog te jong voor was. Ook had ze veel moeite met de losbandige levensstijl die Pete er op na hield, ondanks het feit dat ze een zoontje hadden. Hij zou overigens liever niet scheiden.

Afbeelding: Flickr, gebruiker congaman (Dave)

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020