Excite

'Peter Andre heeft wél een vriendin'

Nu Katie Price, beter bekend als Jordan, na haar breuk met de Australische zanger Peter Andre vooral negatief in het nieuws komt, meent ze dat het tijd is een boekje open te doen over haar ex. Volgens Katie heeft Peter, ondanks het feit dat hij het tegenovergestelde beloofde, namelijk een vriendin!

In een live interview vertelde ze dat ze gelezen had over Peter en zijn vriendinnetje en zinspeelde ze erop dat hij iedereen voor de gek hield. Eerder had Peter gezegd geen relatie te willen hebben voor zijn scheiding met Katie er helemaal door was.

Katie wordt de laatste tijd veel gespot met kooivechter Alex Reid en diens verleden blijkt niet zo ‘schoon’ te zijn als het verleden van Peter Andre. Zo werd eerder al bekend dat Reid meespeelde in een pornofilm, waar hij een zeer brute verkrachtingsscène voor zijn rekening nam. Ook kwam onlangs in het nieuws dat hij regelmatig cocaïne gebruikte.

Sinds de breuk is Katie vooral feestend in het nieuws gekomen. Hoewel ze de voogdij over de kinderen op dit moment met haar ex deelt, zou haar wilde levensstijl er wel eens voor kunnen zorgen dat Peter ze na de scheiding toegewezen krijgt. Die brengt namelijk veel meer tijd met ze door en gedraagt zich in ieder geval in het openbaar een stuk netter. Waarschijnlijk is Katie met dit interview dan ook hard op weg om haar straatje schoon te vegen, om zo wellicht toch iets meer kans te maken in een voogdijstrijd!

Afbeelding: Flickr account fireballk2588

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020