Excite

Peter Crouch bedriegt zijn WAG met tiener

Hoewel het Engelse team een jammerlijk verlies heeft gelezen, voelen de spelers niet de behoefte zich even wat meer gedeisd te houden. Dat blijkt wel uit het nieuwste seksschandaal rondom Peter Crouch. De spits zou zijn bloedmooie verloofde, Abbey Clancy, bedrogen hebben met een 19-jarige prostituee.

De lange spits zou het meisje 1000 euro hebben betaald voor een avontuurtje op de achterbank van een taxi. Daarna zouden ze samen naar een hotel zijn gegaan, waar Crouch nog eens 100 euro voor afrekende. Hij stond erop dat de kamer op haar naam geboekt werd, maar betaalde de rekening wel met zijn credit card.

Het bericht is naar buiten gebracht door de 19-jarige vrouw zelf. Ze zegt zelf niet te hebben geweten dat Crouch verloofd is met Clancy en vraagt zich hardop af waarom Crouch in hemelsnaam iets met haar zou beginnen, als hij thuis zo’n mooie vrouw heeft.

Hoewel er nog geen reacties uit het kamp van Crouch gekomen zijn, heeft een vriend van Abbey al wel gereageerd. Hij gaf aan dat ze kapot is van het nieuws en dat ze Crouch eerst wil spreken voor ze een beslissing over haar toekomst neemt.

Mogelijk ziet Crouch dit als een koekje van eigen deeg. De twee zijn namelijk al sinds 2006 samen en het gerucht gaat dat Abbey Peter tijdens het begin van hun relatie heeft bedrogen met een ex van haar.

Afbeelding: Flickr account nicksarebi

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2019