Excite

Peter R. de Vries spoort ontsnapte criminelen op

Peter R. de Vries heeft negen ontsnapte criminelen opgespoord. Hij is maanden bezig geweest met zijn speurtocht en zou hen dan nu eindelijk te pakken hebben gekregen. Drie van de negen criminelen zijn moordenaars. Wie het precies zijn, is niet duidelijk. De Vries wil dat namelijk pas zondag in zijn programma onthullen.

Het zou in ieder geval gaan om criminelen die in Suriname gruweldaden hebben gepleegd. Daarna zijn ze naar Nederland gevlucht om hier een nieuw bestaan op te bouwen. De Vries verwacht veel ophef over zijn ontdekking en denkt ook dat er ministers voor op het matje worden geroepen.

De belangrijkste reden die hij voor deze uitspraak heeft, is dat hij meent dat justitie weet van de criminelen, maar er niets aan doet. Sterker nog, een aantal van de criminelen zouden bij de overheid werken of zelfs een uitkering hebben. De Vries zit op hete kolen en is erg benieuwd naar de reacties op zijn programma zondag. Hij liet via Twitter al weten dat hij de montage van de eerste aflevering gezien had en dat die er erg goed uit zag.

Het is niet voor het eerst dat Peter R. de Vries een ontdekking onthult via zijn programma. Hij speelde eerder al een grote rol in de zaak rondom Joran van der Sloot en de Twee van Putten.

Afbeelding: YouTube

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2018