Excite

Phil Spector is een kille moordenaar

Ooit was Phil Spector een gevierd man in de muziekwereld. Hij produceerde platen voor John Lennon, George Harrison en de Ronettes. Phil Spector werd bekend om zijn speciale techniek, de wall of sound. Vanaf heden zal Phil Spector echter ook bekend worden om zijn wall of blood. Daar was weinig speciale techniek voor nodig, gewoon een kogel door het hoofd van actrice Lana Clarkson schieten.

De 40-jarige Lana Clarkson en 69-jarige Phil Spector leerden elkaar kennen in een nachtclub in Hollywood in 2003. Enkele uren later werd Clarkson dood gevonden in het huis van de muziekproducent. Vermoord doordat ze een kogel in de mond kreeg, aldus een 12-koppige jury in Los Angeles. Waarschijnlijk werd die kogel daar niet netjes ingelegd om zachtjes op te bijten, maar van dichtbij afgevuurd met een pistool. De uitspraak "ze kreeg een kogel in de mond" dekt dan ook niet helemaal de lading van de bloed- en hersenfontein waar de actrice in veranderde.

Phil Spector heeft altijd gezegd dat hij onschuldig is. Volgens hem was het zelfmoord. Als dat waar is, zal Phil Spector wel heel erg slecht kunnen zoenen. Of zoiets. Op 29 mei krijgt Spector te horen welke straf hem te wachten staat. Zeer waarschijnlijk zal hij de rest van zijn leven moeten doorbrengen tussen de wall of concrete

van een staatsgevangenis. Maar nogmaals, voor een 69-jarige man zit zijn haar geweldig!

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021