Excite

Pieter Derks is De Slimste Mens

Cabaretier Pieter Derks is de winnaar van het televisieprogramma ‘De Slimste Mens’. Derks won de finale van het programma vrijdagavond. Zijn medefinalisten waren Hanna Bervoets en Charly Luske, beiden natuurlijk niet vies van een beetje strijd!

Studie geschiedenis

Pieter Derks reageerde blij op zijn overwinning, al had hij het liefst net zoveel succes op het gebied van zijn studie. “Ik ben trots op mijn overwinning!,” reageerde Derks. “Ik had er niet op gerekend. Misschien kan dit op mijn cv in plaats van die studie geschiedenis die ik maar niet afgerond krijg.”

Winst met flinke voorsprong

Ik de finale viel actrice Hanna Bervoets als eerste af. De strijd ging daarna nog tussen de cabaretier en zanger Charly Luske. De winnende vraag ging over de IRA. Pieter Derks wist daar de beste antwoorden te geven en won uiteindelijk met een flinke voorsprong van Luske. Pieter Derks zat overigens in totaal elf keer in het programma. De overwinning was dus niet onverwacht.

Derde seizoen De Slimste Mens

Pieter Derks is de winnaar van het tweede seizoen van De Slimste Mens. Naar het NCRV-programma keken gemiddeld een miljoen mensen per aflevering. De finale gaat sowieso de televisiegeschiedenis in, al was het alleen maar vanwege de roze schoenen van jurylid Maarten van Rossem en de wuppie op het jasje van Philip Freriks. In december keert de goed bekeken quiz gelukkig alweer terug met het derde seizoen De Slimste Mens.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020