Excite

Pieter van den Hoogenband is 'smoorverliefd'

  • © Getty Images
Pieter van den Hoogenband is smoorverliefd, zo heeft hij bekend gemaakt. De Olympisch Zwemkampioen kwam woensdag in het nieuws, nadat De Telegraaf een foto had gepubliceerd van hem en een mysterieuze blonde vrouw. De twee leken het erg gezellig met elkaar te hebben.

Inmiddels heeft Van den Hoogenband bevestigd dat hij weer verliefd is en dat hij dus weer helemaal gelukkig is in de liefde. De gelukkige vrouw is Marie José Crooijmans. Zij is makelaar. De twee leerden elkaar kennen via wederzijdse vrienden. Volgens Van den Hoogenband is het een hele lieve vrouw en zijn ze erg blij met elkaar.

Overigens betekent dat niet dat ze meteen al aan samenwonen denken; daarvoor is het echt nog wat te pril. Wel hebben ze het nu erg leuk met elkaar en zullen de twee ongetwijfeld de kerstdagen met elkaar doorbrengen.

Ook nu Pieter een nieuwe liefde heeft, spreekt hij nog regelmatig met zijn ex Ranomi Kromowidjojo. De twee hebben nog een goede relatie. Datzelfde geldt voor zijn ex-vrouw Minouche. Met haar heeft Pieter twee kinderen, waarover ze ook nog met enige regelmaat contact hebben. 'Kromo' en Van den Hoogenband gingen in september uit elkaar, na bijna twee jaar een stel te zijn geweest. Ranomi gaf daarna aan dat ze zich tot de Spelen in Rio helemaal op zichzelf wilde richten.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020