Excite

Pikante foto's van Berlusconi op Sardinië

De oproer rond de Italiaanse premier Berlusconi blijft toenemen. De Spaanse krant El País zette vanmorgen een aantal foto's op haar website van Berlusconi's villa op Sardinië. De foto's tonen verschillende jonge, topless vrouwen en een naakte man. De foto's werden gecensureerd, enkel Berlusconi valt te herkennen.

De titel van de verzameling foto's in El País is "de foto's waarvan Berlusconi niet wilde dat het volk ze zag". Nadat de foto's genomen waren en Berlusconi erover hoorde, legde hij er onmiddellijk beslag op. Het valt niet te verwonderen dat een Spaanse krant onder het vaandel van persvrijheid de foto's publiceert. In Italië heeft Berlusconi immers heel wat in de pap te roeren als het om media gaat.

Dit is de zoveelste controversiële gebeurtenis die de Italiaanse premier in een bijzonder slecht daglicht stelt. Zijn vrouw heeft na de heisa rond Berlusconi's omgang met minderjarige meisjes een echtscheiding aangevraagd. Een aantal uitspraken na de aardbevingen in Italië, "je moet maar even naar IKEA gaan voor nieuwe meubeltjes" en "zie het gewoon als een paar weken kamperen", werden hem ook niet bepaald in dank afgenomen.

De foto's van Berlusconi op Sardinië vallen hier te bezichtigen.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021