Excite

Piloot is high op grote hoogte

Het is erg makkelijk om grappen te maken over Russen of over Aeroflot, de Russische luchtvaartmaatschappij. Russen zijn altijd dronken en vliegtuigen van Aeroflot worden met behulp van Pritt Stift bij elkaar gehouden. Erg stereotype allemaal. Maar het helpt dan niet als een Russische piloot en stewardess van Aeroflot samen een filmpje maken waarop te zien is hoe ze high worden tijdens het vliegen.

Vier je laatste vlucht met wiet!

Dat wil je gewoon niet, een piloot die high aan het worden is terwijl hij jouw vliegtuig moet besturen. Daar wordt je gewoon niet gelukkig van. De piloot wel. En de stewardess uiteraard ook. Blijkbaar hadden de twee iets te vieren samen. Waarschijnlijk hun laatste vlucht ooit, of zo. Dat kan niet anders, als je opneemt hoe je high wordt en dat op YouTube zet.

Filmpje gewoon te zien

De stewardess schept tijdens het filmpje op over het high worden op 10.000 meter hoogte. Schijnt een hele kick te geven. Dat geloven we meteen. Voor mensen die geïnteresseerd zijn in het filmpje, verwijzen we je uiteraard door naar YouTube. Het hele gebeuren is hier netjes te aanschouwen. Enjoy!

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020