Excite

Pink topless voor Bryan Adams

Alecia Moore kennen we beter als Pink of P!nk, we kunnen haar nu nog een beetje beter leren kennen dankzij Bryan Adams. Bryan Adams is namelijk niet alleen een zockzanger, gitarist en componist maar ook een fotograaf! Onlangs stond Pink plots als rockchick in Fotografie, een Duits tijdschrift.

Bekijk de foto's hier

De foto's werden al in september 2006 gemaakt. Bryan Adams publiceerde vervolgens een terugblik op zijn beste werken in het tijdschrift Stern in Duitsland. Een van deze fotoshoots van Pink werd overgenomen door Fotografie. De zangeres valt topless te bewonderen, met een sigaret tussen haar lippen en een piercing door haar tepel. De zwart-witfoto's tonen haar op haar stoerst, ook en profil.

Andere beroemde mensen die al voor de lens van Bryan Adams stonden zijn onder andere Elizabeth II op haar jubileum. Een van die foto's werd gebruikt op een een Canadese postzegel in 2004 en 2005. Een ander portret van Queen Elizabeth II en Prins Philip valt nu nog te bezichtigen in de National Portrait Gallery in Londen. Op 15 maart 2006 werd zijn werk bekroond na een fotoreportage over acteur Mickey Rourke.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020