Excite

Pinkpop in trek

Voor Pinkpop zijn zaterdag al 50.000 kaarten verkocht. Dat heeft organisator Jan Smeets laten weten. In totaal waren er al 33.000 weekendkaarten en 17.000 losse kaarten over de toonbank gegaan.

Er is voor de kaartjes ook veel belangstelling uit België en Duitsland. De kaarten die in Duitsland zijn verkocht, waren zaterdag nog niet meegeteld.

Pinkpop vindt dit jaar plaats op 11, 12 en 13 juni in het Limburgse Landgraaf. Op het programma staan onder meer Coldplay, Foo Fighters, Manic Street Preachers, Kaiser Chiefs en Kings of Leon.

Ook bands als White Lies, The Gaslight Anthem en Volbeat staan op het lijstje. De Nederlandse inbreng bestaat onder andere uit Go Back To The Zoo, De Staat, Laura Jansen en Tim Knol.

Er zijn voor Pinkpop in totaal 50.000 weekendkaarten beschikbaar. Voor de zaterdag, zondag en maandag zijn voor elke dag maximaal 10.000 losse kaarten te koop. En voor de thuisblijvers: 3FM en NTR/VARA/VPRO besteden ook dit jaar weer veel aandacht aan het festival, met concertfragmenten, interviews en impressies.

Afbeelding: Flickr account DeFries

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2019