Excite

Pippa houdt vol: "Ik ben verliefd Alex!"

Hoewel de Britse tabloids het niet lijken te geloven, blijft Pippa Middleton volhouden dat zij nog steeds smoorverliefd is op haar vriend Alex Loudon. En dat terwijl het stel al tijden niet meer samen gezien is.

Daarentegen werd Pippa wel gespot met haar ex-vriend George Percy en zou zij zelfs enkele dagen met hem hebben doorgebracht in Madrid. Toch ontkent Pippa met klem dat de relatie met Alex Loudon, een bekende cricket-speler, op de klippen zou zijn gelopen of op een laag pitje zou staan.

Een huisvriend vertelt in opdracht van Pippa aan The Telegraph dat de twee nog steeds samen zijn. "Het zijn gewoon roddels. De geruchten zijn niet waar," zo sprak de vriend met duidelijke taal.

Pippa werd enkele weken geleden wereldberoemd tijdens het huwelijk van haar zus Kate met de Britse kroonprins William. Zij droeg een witte jurk waarin haar fraai gevormde bilpartij uitstekend tot zijn recht kwam. Nog diezelfde dag werd Pippa een trending topic op Twitter en er werd een speciale Facebookpagina in het leven geroepen onder de naam Pippa Middleton Ass Appreciation Society.

Tevens kunnen fans speciale Pippa-merchandise bestellen. Je kunt t-shirts kopen met teksten als 'Pippa Middleton: Her Royal Hotness’ en 'If only Pippa was a stripper'. Eerder werd Pippa in 2008 door het Britse tijdschrift Tatler genoemd als één van de meest begeerde vrijgezellen op de Britse eilanden.

Afbeelding: Flickr, gebruiker p>ozziebackpacker

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020