Excite

Pippa Middleton breekt met vriend Alex Loudon

Alle mannen opgelet. De meest begeerde dame van Engeland, als we de kranten moeten geloven in ieder geval, is weer vrijgezel. Volgens verschillende Britse boulevardbladen heeft Pippa Middleton namelijk haar relatie met Alex Loudon verbroken omdat de twee te veel ruzie hadden, zo weet bruno.nl.

Prachtig achterwerk

Goed nieuws voor de Pippa-fans dus. Sinds het huwelijk van haar zus Kate met de Engelse kroonprins William is Pippa uitgegroeid tot een icoon. Niet alleen op de Britse eilanden, maar ook in de rest van de wereld. De belangrijkste reden hiervoor? Haar prachtige verschijning in een witte jurk tijdens de Royal Wedding en haar bevallige achterste dat regelmatig op de gevoelige plaat werd vastgelegd.

En precies daarom is haar relatie nu op de klippen gelopen. Haar vriend Alex Loudon zou het namelijk helemaal niet zo prettig vinden dat Pippa sinds het huwelijk al die aandacht voor zich opeist. Op een gegeven moment zou hij Pippa er zelfs van verdacht hebben zo nu en dan een avontuurtje te beleven met de man van haar zus, prins William!

Verdrietig maar niet kapot

Volgens bronnen die dichtbij Pippa staan, is ze verdrietig, maar zeker niet kapot van de breuk. Logisch, als je vriend je zulke rare beschuldigingen naar het hoofd slingert. Bovendien hoeft ze zich geen zorgen te maken over eenzaamheid; Pippa is nog steeds mateloos populair en het zal waarschijnlijk niet lang duren voor ze troost vindt in een paar sterke armen. Haast is dus wel geboden, mochten er Nederlandse mannen zijn die serieus een gooi willen doen naar de gunsten van Pippa.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020