Excite

Pippa Middleton is weer single

Pippa Middleton is weer single. De Britse schone, die onlangs schitterde op de koninklijke bruiloft van haar zus Kate, heeft haar relatie met Alex Loudon verbroken, zo melden diverse Britse zondagskranten.

De 30-jarige Loudon is een ex-cricketspeler van de Britse nationale ploeg en is tegenwoordig werkzaam als makelaar. Enkele maanden geleden leek een verloving tussen hem en Pippa aanstaande te zijn, maar de laatste weken doken opeens geruchten op dat hun relatie op barsten zou staan.

Deze geruchten werden gevoed doordat Pippa werd gespot met een aantal verschillende mannen, waaronder haar zwager Prins Harry en haar ex-vriend George Percy. Met Percy werd zij zelfs gezien in Frankrijk en Spanje. Bovendien gaat de 27-jarige evenementenorganisatrice binnenkort voor het bedrijf van Percy werken.

Mogelijk is deze gevoelige werkrelatie voor Loudon de reden waarom de relatie op de klippen liep, zo meldt The Sunday Times. Enkele vrienden van Loudon hebben de breuk tegenover deze zondagskrant bevestigd.

Pippa schitterde enkele weken geleden door haar prachtige witte jurk en welgevormde billen op de bruiloft van Kate en William. Zij werd diezelfde dag een trending topic op Twitter en groeide uit tot de meestbegeerde vrouw op de Britse eilanden.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020