Excite

Pippa Middleton terug bij ex

Pippa Middleton is weer terug bij haar ex. Het zusje van prinses Kate Middleton werd deze week gespot terwijl ze de woning verliet van Alex Loudon, een bekende cricketspeler en bankier. Ze droeg een grote tas bij zich. De hereniging van de twee is een goed teken, want Pippa heeft Loudon sinds hun breuk niet los kunnen laten. Vrienden noemen de Londense bankier zelfs “de liefde van haar leven”. Iedereen is blij dat de twee weer een setje zijn.

Mooie billen

Alex en Pippa gingen in november onverwachts uit elkaar na het Koninklijke huwelijk van Kate en prins William. Alex zou niet om kunnen gaan met het plotselinge sterrendom van zijn vriendin. Pippa kreeg al snel de bijnaam ‘Her Royal Hotness’ vanwege haar uiterlijk, en haar bilpartij kreeg zelfs een eigen fanpagina op Facebook.

Ongelukkig zonder Alex

Een bron vertelt hoeveel Alex voor Pippa betekende: “Ze is erg ongelukkig zonder hem, maar houdt zich groot sinds ze uit elkaar zijn. Ze wilde eigenlijk bij hem blijven.” Een insider onderstreept dat Alex en Pippa voor elkaar gemaakt zijn: “Ze passen goed bij elkaar. Maar door bepaalde omstandigheden ging het niet goed met hun relatie.”

Geen huwelijksmateriaal

De ouders van Pippa vinden het fijn dat ze weer bij Alex is. Ze zien hun dochter graag gelukkig en konden het altijd goed vinden met Alex. Alex’ ouders James en Jane Loudon zijn minder te spreken over Pippa. Naar verluidt vinden ze haar “geen huwelijksmateriaal”.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020