Excite

Pippa Middleton verloofd?

Is Pippa Middleton verloofd? Het jongere zusje van de hertoging van Cambridge zou haar ten huwelijk zijn gevraagd door haar vriend Nico Jackson. Haar antwoord? Een volmondig “ja” voor de beurshandelaar die zich inmiddels zes maanden de vriend mag noemen van seflmade woman Pippa.

Huwerlijksplannen bekend maken

De Britse krant ‘Sunday People’ is op de hoogte van het huwelijksaanzoek. Pippa en Nico willen hun huwelijksplannen aankomende vrijdag bekend maken, wanneer Pippa haar dertigste verjaardag viert. Pippa ziet zo uit naar de trouwerij, dat ze al druk bezig is om de bruiloft te plannen. Ze is zelfs haar eigen trouwring aan het ontwerpen.

Pippa dolgelukkig

Volgens de bron die verhaal doet in de Sunday People is Pippa dolgelukkig. “Pippa weet zeker dat Nico de juiste man voor haar is. Ze passen zo goed bij elkaar en ook hun familieleden kunnen het goed vinden. Iedereen is zo blij voor haar.”

Kate bruidmeisje?

Pippa vervulde de rol van bruidsmeisje op de trouwerij van haar zus, maar het is nog niet duidelijk op Kate, de toekomstige koningin van Engeland, dezelfde taak mag vervullen op de bruiloft van haar zusje. “De bruiloft is al een heel groot evenement, maar als Kate bruidsmeisje wordt is het nog een stap groter,” aldus de bron.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020