Excite

Pixars Up stijgt tot grote hoogte

Pixar is misschien wel de leukste filmstudio van Hollywood. Het bedrijf animeerde al Toy Story, The Incredibles en Finding Nemo in elkaar. Dan heb je een paar hele creatieve geesten in huis. Inmiddels is Pixar toe aan haar tiende film. Dat is de film 'Up' geworden. Over de reis van een man die zijn huis met behulp van ballonnen laat vliegen, waarbij de scoutwelp Russell per ongeluk meelift.

De film Up past perfect in het rijtje toppers van Pixar. Geweldige humor, hilarische grappen, prachtig verhaal en schitterende decors. Met behulp van bits en bytes heeft Pixar weer een uitermate fascinerende film in elkaar gezet. Een film die aanslaat bij alle leeftijden. Up is een film die je met iedereen kan gaan kijken, en vaker dan een keer.

Het is het verhaal wat Up zo sterk maakt. Over het volgen en opgeven van dromen, het uitkomen in nieuwe, spannende plaatsen en uiteraard de nodige Amerikaanse ethiek over familie, vriendschap en verantwoordelijk hondenbezit. Jawel. Maar het zijn de grappen en gadgets die Up tot een klassieker maken. Zo is de film ook in 3D te zien. En dat is absoluut een aanrader met al die ballonnen!

Afbeelding: Dailymail.co.uk

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020