Excite

Playboymodel dood aangetroffen in vuilnisbak

Paula Sladewski, een 26-jarig Playboymodel, is dood aangetroffen in een vuilnisbak in Miami. Haar lichaam is aan de hand van gebitsgegevens door een expert geïdentificeerd.

Toen het lichaam gevonden werd, bleek het dusdanig verminkt te zijn, dat identificatie niet mogelijk was. Het lichaam was zelfs deels verbrand. Daarom werd geprobeerd om via het gebit de identiteit van het slachtoffer vast te stellen. Al snel bleek het te gaan om het jonge Playboymodel dat sinds maandag vermist was.

Op zondag werd het model voor het laatst gezien; ze was met haar vriend voor de jaarwisseling naar familie vertrokken. Ook wilde ze hier een concert bijwonen van Lady Gaga. Toen ze in Miami gingen stappen, verloren de twee elkaar uit het oog. Toen Paula ook op maandag nog niet terug was in het hotel, gaf haar vriend haar als vermist op.

Paula Sladewski werd vooral beroemd vanwege haar acteerwerk in de film “Playboy: The Ultimate Playboy Search”. In het dagelijks leven werkte ze als een stripdanseres in een club in Los Angeles.

Het is nog niet duidelijk hoe en waarom het model vermoord werd.

Afbeelding: Flickr account Sam Ose / Olai Skjaervoy

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020