Excite

Playmate vindt haar zusje terug

Playmate zijn schijnt op zich wel leuk te zijn, als je er tegen kan dat miljoenen mannen je lichaam keuren. Carlijn Carter heeft daar in ieder geval niet zo'n moeite mee. De gastvrouw met jarenlange ervaring op feesten van Playboy verdient graag haar geld met haar looks. Maar waar ze wel moeite mee had, was het feit dat haar halfzus Emma waarschijnlijk nooit meer te traceren zou zijn. Carlijn, die een Amerikaanse vader heeft, vermoedde dat ze in Amerika woonde met haar familie.

Door stom toeval zijn de halfzussen echter herenigd. De tante van Carlijn Carter, zus van haar vader, kreeg ene Emma Carter als sollicitante op bezoek. Omdat het goed klikte tussen de twee, kwam het gesprek al snel op familie. Emma vertelde dat ze haar vader nooit heeft gekend en dat hij naar Nederland was vertrokken. Bij de tante van Carlijn ging een belletje rinkelen. Ze zat met de verloren gewaande dochter van haar eigen broer te praten!

De beeldschone Carlijn Carter kon haar geluk niet op toen ze het nieuws hoorde. Ze vertrok meteen naar Engeland om haar oudere halfzus in de armen te sluiten. Carlijn straalt van geluk als ze over de ontmoeting praat. Ze is zielsgelukkig dat ze door een bijzonder toeval alsnog herenigd is met haar halfzus Emma. Aangezien nog mooier is als ze straalt, zijn dit soort momenten ook voor de rest van de wereld iets om dankbaar voor te zijn.

Afbeelding: Flickr, svensonsan

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020