Excite

Playmates willen feestvilla op Ibiza

  • Bron:
  • op Flickr

De Nederlandse playmates Iris Bakker, Mai-Lan en Irene Hoek houden wel van een feestje en reisden onlangs naar het zonovergoten eiland Ibiza. Deze trip naar het Spaanse vakantieparadijs is het drietal zeer goed bevallen en heeft hen op een goed idee gebracht. Bakker, Mai-Lan en Hoek willen graag een eigen huis op het eiland aanschaffen.

Ook de manager van de dames staat achter het plan om een huis op Ibiza te kopen. Zij hebben alleen nog geen geschikte locatie kunnen vinden. "We hebben wel wat huizen bezocht, maar voorlopig is nog niks definitief," vertelt Mai-Lan in de Telegraaf.

De drie playmates hebben nog niet precies voor ogen wat zijn willen aanschaffen, maar stellen wel één zeer belangrijke eis. "Als het maar groot genoeg is om feestjes te geven," verklapt Mai-Lan.

Maar zonder een eigen vakantievilla zullen de dames zich ook niet vervelen, want het drietal wist zich op andere feesten prima te vermaken. "Het Playboyfeest in strandtent Blue Marlin was een daverend succes," weet Mai-Lan. "We zijn zelfs door verschillende cameraploegen gevolgd."

Voor Irene Hoek zal 2011 in ieder geval een geslaagd jaar zijn, ook als zij en haar sexy vriendinnen geen eigen feestlocatie weten te vinden. Hoek werd in juni 2011 door haar collega’s gekozen tot Playmate van het jaar. Dit gebeurde tijdens een speciaal feest in het Amsterdamse hotel Krasnapolsky. De brunette werd gekroond door haar voorgangster Chantal Hanse.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020