Excite

Playmates-groep P3 komt met PowNed binnen op 1

Het lijkt er op alsof alles wat GeenStijl.nl een succes wordt. Afgelopen vrijdag was een topdag voor de Nederlandse website die ooit zes jaar geleden werd opgestart op een zolderkamer. De band P3, die werd opgezet als reclamestunt, kwam binnen op de eerste plek in de hitlijsten. Tevens werd bekend dat PowNed, de nieuwe omroep waar de reclamestunt voor bedoeld was, de 50.000 leden binnen had die nodig waren om een nieuwe omroep te worden.

De band P3 bestaat uit drie playmates: Dorien Rose Duinker, Carlijn Carter en Marcella Nihof. GeenStijl bracht deze drie dames bij elkaar en stelde hen voor om een single op te nemen. Hoewel playmates zulke verzoeken wel vaker zulke voorstellen krijgen, leek dit idee levensvatbaar. P3 werd opgericht en de single PowNed was al snel een feit. Het nummer kwam dus zomaar binnen op de eerste plek in de hitlijsten.

GeenStijl.nl bracht P3 bij elkaar om leden te werven voor hun nieuwe omroep PowNed, de Publieke Omroep Weldenkend Nederland. Daarvoor waren 50.000 leden nodig. GeenStijl zit inmiddels al op een kleine 60.000 leden en kan dus de omroepstatus gaan aanvragen. PowNed wil omroepland wakker schudden en, zo riep GeenStijl treiterend, ook meegenieten van het subsidiepotje van de overheid. GeenStijl kennende, zal ook dat wel een succes worden.

Bron foto: GeenStijl.nl

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020