Excite

Poetin blijkt fan van ABBA

Poetin is fan van ABBA en van het bizarre. Bij de machtige Rus gaan dingen namelijk altijd net even wat anders dan bij anderen. Je bent Poetin, of je ben het niet natuurlijk. Toen de ex-KGB-er enkele weken geleden een feestje gaf, liet hij de Britse coverband Björn Again overkomen. Het geintje kostte 23.000 euro, maar Poetin had de avond van zijn leven.

Stoere mannen luisteren naar ABBA

Poetin heeft een stoer imago en dat wil hij graag zo houden. ABBA past niet echt in dat stoere imago, zou je zeggen. Toch zong Poetin uit volle borst mee met liedjes als Honey, Honey en danste hij zich het zweet in de bilspleet tijdens Super Trouper. Dat weet Rod Stephens te vertellen. De oprichter van Björn Again kreeg vlak voor een kerst een telefoontje uit het Kremlin om te komen optreden. Na een bevestigingsmailtje heeft de coverband toegezegd akkoord te gaan met het bizarre concert.

Geheime locaties en gordijnen

De band werd door Poetin ingevlogen in Moskou. Vandaar werd er met de bus gereis naar een geheime locatie in de buurt van het Valdaimeer. De ABBA-acteurs moesten slapen in militaire barakken. In een zwaar bewaakt theatertje trad de band op voor Poetin, een mysterieuze vrouw en een handjevol toeschouwers. Poetin had blijkbaar toch aan zijn stoere imago gedacht. Tussen hem en de rest van de toeschouwers hing een groot gordijn. Alleen de mysterieuze vrouw mocht zich scharen aan de zijde van Poetin.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020