Excite

Politie bang voor rellen koninklijk huwelijk

De Britse politie is bang dat er rellen uit zullen breken bij het koninklijke huwelijk tussen prins William en Kate Middleton. Ze hebben maatregelen genomen om te voorkomen dat de sfeer gedrukt wordt door anarchisten.

In de afgelopen periode is er al met enige regelmaat geprotesteerd tegen de bruiloft. Het bleef niet bij stil protesteren; ook winkelramen moesten het ontgelden. Ook werd er een aanval uitgevoerd op het chique Ritz hotel in Londen. Bij de demonstraties raakten 84 mensen gewond. 200 mensen werden gearresteerd.

Met nog een kleine maand te gaan komt de bruiloft van het prinselijk paar toch wel heel erg dichtbij. De vrijgezellenfeesten zijn inmiddels georganiseerd. Die van Kate is vooral klein gehouden; alleen een paar goede vriendinnen waren uitgenodigd door zus en partyplanner Pippa.

Inmiddels worden steeds meer details bekend gemaakt over de bruiloft. Zo zou de taart een enorm grote creatie worden van Fiona Cairns, die ook verantwoordelijk is voor veel van de taarten die Paul McCartney laat maken. Het eindresultaat zou een echte fruittaart worden, met daarop in ieder geval de initialen van Wills en Kate. Ook moet er nog een verwijzing op komen naar de verschillende delen van het Verenigd Koninkrijk. William had voor wat betreft de taart niet zoveel in te brengen; zijn aanstaande bruid wist precies te vertellen wat ze wilde en hoe het eruit moest zien.

Afbeelding: Flickr account americanistadechiapas

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020