Excite

Politie haalt kinderen weg bij Charlie Sheen

Sheen raakte de voogdij over de 23 maanden oude tweeling Bob en Max kwijt op verzoek van hun moeder Brooke Mueller. Zij maakt zich behoorlijk zorgen over het gedrag van haar ex-man. Eerder op de dag willigde rechter Hank M. Goldberg al een verzoek van Mueller in voor een contactverbod. De politie haalde de tweeling dinsdagavond bij Sheen thuis in Beverly Hills weg.

Volgens de website People vindt Mueller dat Sheen zich ten opzichte van haar agressief gedraagt. "Ik ben bang dat hij op dit moment gek is", zei ze in een verklaring waarover People beschikt. Sheen mag door de uitspraak van de rechter geen contact met zijn kinderen of ex-vrouw opnemen. Ook moet hij uit hun buurt blijven.

Volgens Mueller heeft Sheen de kinderen zaterdag zonder haar toestemming uit haar huis meegenomen. De acteur liet haar sindsdien niet meer bij de tweeling. Toen ze dat toch probeerde, zou hij hebben gedreigd 'haar hoofd af te snijden, en in doos naar haar moeder te sturen'. Ook zou Sheen Mueller vorige week tijdens een vakantie, die ze me een paar vriendinnen doorbracht op de Bahama's, hebben bedreigd.

Op 22 maart moeten Sheen en Mueller in de rechtbank verschijnen. Dan bekijkt de rechter of het contactverbod wordt verlengd.

Afbeelding: Flickr, gebruiker darkchacal

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020