Excite

Politieagenten bestraft voor sexy foto’s

Drie politieagenten zijn stevig op de vingers getikt nadat ontdekt werd dat een groep jonge vrouwen sexy foto’s van zichzelf gemaakt hadden op een politiebureau. De vrouwen hadden de foto’s op Facebook gezet.

Op de foto’s zie je de vrouwen in weinig verhullende outfits, gecombineerd met politie-uniformen, terwijl ze verleidelijk poseren in het politiebureau. De vrouwen dragen politiejacks en -helmen en staan onder andere over politieauto’s gebogen. Een van de vrouwen draagt politielaarzen en is duidelijk in de herenkleedkamer van het bureau. De drie agenten die hiervoor verantwoordelijk zijn, zijn direct overgeplaatst naar andere bureaus, in afwachting tot het onderzoek dat volgt.

De vrouwen zouden op het bureau gebracht zijn om verklaringen af te leggen over een gevecht waar ze eerder die maand bij betrokken waren. Tijdens hun verblijf op het politiebureau zouden ze de foto’s gemaakt hebben. Volgens de politieagenten hadden zij de vrouwen gewaarschuwd om in verband met de veiligheid geen foto’s te maken.

Toen zij zagen dat de vrouwen politiekleding aan hadden getrokken, hebben ze gevraagd deze uit te trekken. Ondanks deze verklaringen zijn de mannen toch overgeplaatst. De hoofdofficier van het bureau is helemaal niet blij met deze ontwikkelingen en neemt de situatie hoog op. Die heeft dan ook al aangegeven er alles aan te doen om te voorkomen dat zoiets nog een keer voorkomt.

De superieuren van de drie agenten waren overigens gewaarschuwd door een oplettende gebruiker van de sociale netwerksite Facebook. Die herkende het kantoor en besloot de politie op de hoogte te brengen van het bestaan van de foto’s.

Eén van de foto's is hier te zien

Afbeelding: Caters

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020