Excite

Popband Blue gaat uit de kleren

De boyband Blue zal op het Eurovisie Songfestival optreden en hebben daarom een speciale fotoshoot gehad. Ze gingen geheel uit de kleren. En dit is iets wat het viertal nog niet eerder heeft gedaan. Ze hebben zelfs nog nooit een topless fotoshoot gehad.

De jongens geven aan dat ze al tien jaar lang nog nooit een vergelijkbare fotoshoot hebben gehad. Ondanks dat het een naaktfotoshoot is, is er weinig te zien. Dit is heel bewust gedaan. Zanger Simon Webb heeft namelijk een veertienjarige dochter en hij ziet het absoluut niet zitten dat ze wordt gepest omdat haar vader alles op een fotoshoot heeft laten zien.

Het tijdschrift waar de mannen voor geposeerd hebben, ligt vandaag in de schappen en er wordt verwacht dat veel mensen het zullen kopen.

Blue komt op het Eurovisie Songfestival namens Engeland. Engeland hoopt hiermee eindelijk weer eens te kunnen winnen, aangezien het kwartet in heel Europa bekend is. Vooral in de jaren negentig waren ze erg geliefd. Dit was de periode van de boy- en girlbands. In 2004 is de groep uit elkaar gegaan, maar nu zijn ze weer bij elkaar. Het nummer waarmee ze zullen optreden tijdens het Eurovisie Songfestival heet ‘I can’.

Afbeelding: Youtube

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021