Excite

Posh komt aan voor baby

Hoewel David Beckham en Victoria al drie gezonde jongens hebben, zou Posh toch graag ook nog een dochter krijgen. Om daarvoor te zorgen, moet ze aan komen. Haar dokters hebben haar namelijk verteld dat haar gebruikelijke dieet niet bepaald bevorderlijk is voor haar vruchtbaarheid.

Waar Victoria normaal gesproken alleen gestoomde vis, spinazie en wortels eet, houdt ze zich nu aan een dieet van onder meer pasta, aardappelen, rijst en bruin brood. Zo krijgt ze voldoende energie binnen en dit kan wonderen doen voor haar vruchtbaarheid.

De droom van Victoria om ook een dochter te hebben zou nieuw leven in zijn geblazen toen bleek dat haar zus Louise zwanger was. Tijdens haar laatste scan bleek dat zij in verwachting was van een dochter, iets dat Posh zelf al heel lang wilde. Hoewel ze met 35 nog lang niet te oud is voor extra kinderen, was wel duidelijk dat haar extreem gezonde levensstijl niet de beste mogelijkheden bood voor een zwangerschap.

Victoria heeft besloten dat haar droom wel wat extra kilo’s waard is en David is dolenthousiast. Waarschijnlijk zullen ze zich na het WK voorbereiden op een nieuwe baby. Hoewel David niet kan spelen vanwege een blessure, zal hij wel naar Zuid-Afrika gaan om zijn team aan te moedigen. Bovendien geeft zijn blessure hem nu de mogelijkheid om met zijn familie op vakantie te gaan én eens wat tijd door te brengen in Beckingham Palace.

Afbeelding: Flickr account constance7

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020