Excite

'Premier League-voetballer gefilmd tijdens orgie'

De Premier League in Engeland is weer een schandaal rijker. De laatste jaren wordt de aandacht regelmatig van het voetbal afgeleid door persoonlijke perikelen. Zo ging John Terry vreemd met de vrouw van Wayne Bridge en kwam Wayne Rooney in opspraak na een avontuurtje met een prostituee. Ook nu is het libido van de voetballer in kwestie de boosdoener.

Volgens The Sun is een 'grote ster uit de Premier League gefilmd terwijl hij deelnam aan een orgie met twee brunettes en een internationale teamgenoot.' De tweede voetballer zou dus dezelfde nationaliteit hebben als de Premier League-ster, maar in het buitenland voetballen.

Om wie het gaat mag de krant om juridische redenen niet openbaren. Toch geeft The Sun aardig wat hints: De speler is international, tussen de 20 en 29 jaar oud, kwam tot nu toe niet eerder in opspraak en speelt bij hetzelfde top-10-team als een speler die eerder door twee Zweedse blondines werd afgeperst. Ook van die voetballer werd de identiteit niet bekend gemaakt.

Verder zegt The Sun dat de video 'hardcore en behoorlijk schokkend' is. De twee voetballers zouden om de beurt seks hebben met één van de brunettes in de badkamer, en tussendoor liggen te rollebollen met de ander in de slaapkamer. Met een mobiele telefoon is een 47-minuten durend verslag van de Berlusconi-achtige taferelen gemaakt.

Er is in de top van de Premier League een aantal Nederlanders actief. De kans dat het hier om een landgenoot van ons gaat is echter klein. De aanwijzingen van The Sun maken dat niet aannemelijk, en bovendien is de sensatiekrant meer geïnteresseerd in het wel en wee (met name het wee) van Engelse spelers.

Afbeelding: Flickr, gebruiker Derek Gavey

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020