Excite

Première Petticoat groot succes

De première van de musical Petticoat, met Chantal Janzen in de hoofdrol, is een groot succes geworden. De musical was speciaal voor Janzen gemaakt en dat was te merken: de rol was haar letterlijk op het lijf geschreven. Na afloop volgde de ontlading.

Toen Chantal de laatste noot gezonden had, barstte ze in huilen uit. Dat werd nog versterkt toen ze haar vriend Marco in de armen kon sluiten. Die laatste hoopt dat Chantal tijdens de volgende première zijn vrouw zal zijn; hij heeft haar al ten huwelijk gevraagd. De twee hebben al een kindje.

Collega’s Simone Kleinsma en Karin Bloemen zijn erg blij met het succes van Chantal. Volgens hen is Chantal een multitalent en is ze met deze musical zichzelf te boven gegaan. Karin Bloemen denkt bovendien dat dit niet de laatste musical zal zijn die helemaal voor Chantal geschreven zal worden.

Ook het publiek ontving de musical goed. Na afloop volgde een staande ovatie die enkele minuten duurde. Van deze ovatie genoot Joop van den Ende ook met volle teugen. Hij heeft Chantal destijds ontdekt en gaf haar de mogelijkheid om zich te ontwikkelen tot de ster die ze vandaag de dag is. Voor Chantal zelf is het een droom die uitgekomen is: als meisje uit het kleine plaatsje Tegelen droomde ze altijd al van dit soort dingen. Nu heeft ze echt haar ultieme droom in vervulling zien gaan.

Dit is ook precies waar de musical over gaat: een meisje van het platteland dat graag fantaseert, maar op een gegeven moment ook haar droom daadwerkelijk najaagt. Petticoat zal in 14 theaters in Nederland te zien zijn.

Afbeelding: Youtube


Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020