Excite

Première Wolverine afgelast wegens Mexicaanse griep

De première voor de film X-Men Origins: Wolverine zou in Mexico plaatsvinden. Maar dit is onlangs afgelast, vanwege de uitbraak van de varkensgriep. Dit liet een woordvoerder van filmmaatschappij Twentieth Century Fox weten aan het showbizzblad People.

In Mexico-stad was een gala-première gepland voor de nieuwste X-Men film. Deze gaat niet meer door, omdat de filmstudio liever geen risico’s wilt lopen betreft de varkenspest. De filmstudio is bang voor de gezondheid van de medewerkers en de hoofdrolspeler Hugh Jackman. Er wordt gezegd: ‘We zijn niet alleen bezorgd over het welzijn van Hugh. We zouden niemand met gevaren willen opzadelen. We hebben een enorm kantoor met personeel dat we niet aan risico's willen blootstellen.’

De Australische acteur Hugh Jackman zou de enige acteur zijn uit de film die bij de première van X-Men Origins: Wolverine. De filmmaatschappij Twentieth Century Fox hoopt dat de première op een later moment kan plaatsvinden. Hugh Jackman heeft al veel landen afgereisd om de film te promoten, zo ging hij bijvoorbeeld abseilen in Londen.

De film X-Men Origins: Wolverine speelt zich af voor de tijd van de eerdere drie X-Men films. Vanaf vandaag kan het Nederlands publiek de film bewonderen in de bioscopen.

Bekijk hier de trailer:


Geleverd door Filmtrailer.com

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020