Excite

Prijzen en eerste recensie van de iPhone 3GS

Tot voor kort was je nog helemaal in als je een iPhone 3G had, binnenkort heb je een iPhone 3G S nodig om er weer bij te horen. Vandaag maakte T-Mobile, de enige die de iPhone in Nederland mag verkopen, de prijzen van de nieuwe telefoon van Apple bekend. Tegelijkertijd publiceert de Britse krant The Telegraph zijn eerste indrukken van de iPhone 3G S.

Qua uiterlijk is de opvolger, intussen al ingeburgerd als iPhone 3.0, bijna identiek aan de huidige iPhone. De S op het einde staat dan ook voor Speed, het verschil merk je zodra je het toestel aanzet. De extra snelheid zit hem zowel in de processorsnelheid als in de verbinding. De nieuwe iPhone maakt namelijk gebruik van het nieuwe HSDPA, de opvolger van 3G. Verder kan je nu kopiëren en plakken, kan je langere en betere video's maken en kan je die video ook bewerken. Het nieuwe Voice Control blijkt ook echt te werken. Als je de telefoon vraagt alle liedjes van U2 te spelen, werkt dat. Ook werd er een kompas aan de behuizing toegevoegd, zodat navigeren door Google Maps gemakkelijker wordt en er nog meer tips voor lokale applicaties gegeven kunnen worden.

De voorverkoop van de iPhone 3GS begint in Nederland op 19 juni, vanaf 26 juni is de mobiel overal verkrijgbaar. Dat betekent dat de huidige 3G in prijs wordt verlaagd. Je kan voor 29,95 euro het nieuwe toestel al in huis krijgen in combinatie met een goedkoop abonnement. Daarmee krijg je 150 belminuten en 150 sms'jes. Bij de duurdere abonnementen is de iPhone 3GS gratis.

Afbeelding: FlickrCC

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2018