Excite

Prince mogelijk overleden aan pijnstillers

Prince, die vorige week op 57-jarige leeftijd ineens overleed, zou wel eens gestorven kunnen zijn aan het gebruik van sterke pijnstillers. Het zou dan onder meer gaan om Percocet-pijnstillers. Dit hebben onderzoekers gemeld die controleren of de Amerikaanse rasartiest de medicijnen kreeg van een dokter, of dat hij overleed aan een overdosis. Dit meldt de Amerikaanse media.

Tijdens een huiszoeking op Paisley Park, het complex in Minneapolis waar Prince ook verbleef, heeft de politie een huiszoeking gedaan. Daarbij werden voorgeschreven medicijnen aangetroffen. De autoriteiten hebben echter nog geen mededelingen willen doen over het soort middelen. Ook wordt er op dit moment onderzoek gedaan naar een tussenlanding in Illinois die Prins op 15 april vanwege ene noodsituatie moest maken. Hij kreeg toen in het ziekenhuis Narcan toegediend, een middel dat meestal gegeven wordt aan mensen die een overdosis hebben gehad.

Men onderzoekt op dit moment ook of er in de privéjet van Prince een dokter mee reisde. Prince werd op 21 april dood aangetroffen in een lift op Paisley Park. Nieuwszender CNN heeft gemeld dat er op het lichaam van de popster pijnstillers met opiaten waren aangetroffen. De daadwerkelijke doodsoorzaak wordt nog onderzocht, maar de geruchten blijken steeds vaker naar drugs te verwijzen.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021