Excite

Prince William wil feesten met Snoop Dogg

Zoals de meeste mannen die op het punt staan te gaan trouwen, wil ook Zijne Koninklijke Hoogheid Prince William nog één avond de bloemetjes buiten kunnen zetten. Hoewel het meestal door vrienden georganiseerd wordt, is deze prins zélf bezig met de voorbereidingen voor zijn vrijgezellenfeest. Want we zijn natuurlijk niet zomaar een man, die zomaar gaat trouwen! Menig aanstaand echtgenoot zal groen van jaloezie worden als ze horen dat William niemand minder dan Snoop Dogg voor zijn feest ‘gehustled’ heeft.

De 28-jarige Prince William is doorgaans een vrij bescheiden jongeman, die niet met geld smijt. Maar als puntje bij paaltje komt kan hij natuurlijk alles krijgen wat hij wil, en wat hij wil is dat Snoop Dogg komt optreden op een van zijn laatste avonden als vrij man.

De vereerde Snoop Dogg is snel aan het werk gegaan en heeft zelfs al een nieuw nummer af, dat hij speciaal voor het aanstaande bruidspaar geschreven heeft. ‘Toen ik hoorde dat de Koninklijke familie wilde dat ik kwam optreden op het feest van Prince William, wist ik dat ik met iets bijzonders moest komen’, aldus de 39-jarige rapper. Het nummer dat hij geschreven heeft voor William heet ‘Wet’ en zou het perfecte nummer moeten zijn voor William, en andere ‘players’, om helemaal op los te kunnen gaan.

Nu Prince William de koning onder de rappers onder zijn gasten mag rekenen, zijn we benieuwd wie zijn aanstaande vrouw, Kate Middleton op haar vrijgezellenfeestje zal uitnodigen. Wat ons betreft wordt dat Lady Gaga. Vleesjurken voor iedereen!

Afbeelding: Flickr, Dimitri Valberg

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020