Excite

'Prins Charles wilde een privéshow van mij'

Dat Prins Charles niet zo saai is als hij eruit ziet wisten we al. Had hij immers geen buitenechtelijke relatie met Camilla Parker Bowles, terwijl hij getrouwd was met de prachtige Diana? Ook in de autobiografie van het model Tasha de Vasconcelos maakt de kroonprins van het Verenigd Koninkrijk zijn opwachting. Hij zou het model om een privéshow hebben gevraagd.

Tasha de Vasconcelos is een model met Mozambikaanse, Portugese en Britse roots. Net als de voormalig echtgenote van Prins Charles, Diana, gaat De Vasconcelos erg op in humanitair werk. Binnenkort verschijnt haar autobiografie en daarin staat te lezen dat Prins Charles tijdens een feestje in 1999 erg opvallend met haar flirtte.

Volgens het model bekeek de 62-jarige prins haar van top tot teen. 'Gedurende de avond zag ik zijn ogen over mijn ketting glijden en daarna over de meer intieme rondingen onder mijn Versace jurk,' zo zegt De Vasconcelos.

En daar houdt het verhaal nog niet op. Prins Charles was mans genoeg om op Tasha de Vasconcelos af te stappen. 'Je bent prachtig,' zou de oude charmeur gezegd hebben. Daaraan voegde hij toe: 'Zou je een privé catwalkshow willen doen... alleen voor mij?'

Uiteindelijk weigerde het model in te gaan op de avances van de prins. Naar eigen zeggen was ze nogal onthutst door alle andere diamant-dragende vrouwen, en had ze gelezen dat Camilla Parker Bowles de grote liefde van Charles was.

Afbeelding: Flickr, gebruiker victoria johnson photography

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020