Excite

Prins Harry en Chelsy Davy weer samen

Na een breuk van een half jaar lijkt het toch weer goed te komen tussen Prins Harry en Chelsy Davy: de twee zouden elkaar in het geheim weer ontmoeten en willen er deze keer echt wat van maken.

In januari verbrak Chelsy de relatie met de prins. Ze zouden weer eens een behoorlijke ruzie hebben gehad over de wilde levensstijl van de prins en daarop besloot Chelsy haar status op Facebook van ‘In een relatie’ naar ‘Vrijgezel’ te wijzigen. Voor de prins kwam dit bijzonder hard aan; hij was er min of meer vanuit gegaan dat de ruzie niet van permanente aard zou zijn.

Hoewel hij eerst nog pogingen gedaan heeft om Chelsy terug te winnen, leek dit tevergeefs. Chelsy werd al snel met andere mannen gespot en leek zich niet langer om Harry te bekommeren. Ook Harry werd na verloop van tijd weer feestend gespot en leek zijn breuk ook niet langer te betreuren.

Toch bleek hij achter de schermen wel degelijk pogingen te doen om Chelsy terug te winnen. De relatie - die vijf jaar geduurd had - bleek hem veel waard. Na een paar ontmoetingen in het geheim bleken beiden toch nog wel een poging te willen wagen. Wel doen ze het rustig aan en willen ze de media voor zover mogelijk uit hun hereniging houden. Voorlopig zullen de twee dan ook niet samen in het openbaar te zien zijn.

Afbeelding: Flickr account Vanilla Twilight

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020