Excite

Prins William en Kate kiezen voor harpiste

Prins William van Engeland en zijn verloofde Kate Middleton hebben een lijst van maar liefst 102 muzikanten bekend gemaakt die op hun trouwerij gaan spelen. Eén van hen is de 26-jarige Claire Jones; blond, bloedmooi en een de officiële harpiste van Williams vader Prins Charles.

Het is op zich al nieuwswaardig dat naast Berlusconi ook andere (bijna-)staatshoofden mooie vrouwen op de loonlijst hebben staan; Claire Jones mag ook nog eens de muziek gaan verzorgen tijdens de exclusieve lunch receptie van het gelukkige paar. Voor zeshonderd gasten zal ze de mooiste noten uit haar harp trekken.

En daar is ze erg blij mee: "ik heb al eens eerder voor William gespeeld – zowel privé als op het rugbyveld in 2008 – maar ik heb Kate nog nooit ontmoet. Het wordt vast ontzettend leuk, ik heb er zin in en voel me erg vereerd," zei Claire Jones tegen Daily Mail.

Hoewel woordvoerders van het Koninklijk Huis in Engeland zeggen dat Kate en Williams zelf veel tijd hebben gestoken in het uitzoeken van de muziek, is het een publiek geheim dat de bruidegom en zijn vader Charles het meest in de melk te brokkelen hebben. "Prins William heeft zeker advies gekregen van zijn vader," meldde een bron aan het hof.

Afbeelding: Youtube

 

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020